PP-R CEVI I FITING


Fluidterm cevi za vodu zajedno sa spojnim elementima koriste se kod instalacija vruće i hladne higijenske – sanitarne vode.  Primenjuju  za distribuciju pitke vode i u potpunosti mogu zameniti pocinkovane cevi. Primenjuju se i za navodnjavanje bašti, razvod vazduha pod pritiskom, protok prehrambenih tečnosti. Često se koriste i za radijatorsko i podno grejanje.

Fluidterm cevi i spojni elementi se proizvode od polipropilena tip 3 renomiranih svetskih proizvođača i u kvalitetu koji odgovara svetskim standardima.

Mesingani elementi koji se koriste izrađeni su po svetskim standardima i presvučeni su tankim slojem polipropilena tako da tečnost koja protiče nije u direktom dodiru sa njima.

Fluidterm cevi nemaju uticaja na miris i ukus vode, a  imaju izuzetno dug vek trajanja. Glatka unutrašnja površina utiče na znatno smanjenje gubitka pritiska i protoka.

Osobine PP-R-a, kao što su otpornost, postojanost, dug vek trajanja, prilagodljivost terenu, odlična zvučna i termička izolacija, te laka i jednostavna montaža, nametnule su se kao prednosti u odnosu na druge vrste cevi i opravdavaju njihovu sve veću upotrebu.

PP-R cevi i fiting