Privatno preduzeće AFIX d.o.o. je osnovano 1992. godine u Kraljevu. Osnovne delatnosti preduzeća su prerada plastičnih masa (PVC, Polipropilen i Polietilen) i prodaja instalacione opreme za vodovod, kanalizaciju i navodnjavanje.
Naš asortiman je osmišljen tako da Vam na jednom mestu pružimo sve što Vam može biti potrebno za instalaciju vodovodne i kanalizacione mreže, a obuhvata široku paletu prozvoda kojom dominira veliki izbor sanitarne keramike, armature, galanterije i prateće opreme domaćih i svetskih proizvođača.
Prepoznajući potrebe i zahteve kupaca, prvi smo u Srbiji započeli proizvodnju creva za navodnjavanje kap po kap, na najsavremenijim mašinama i po svim svetskim standardima, a prodajni asortiman iz oblasti navodnjavanja obogatili smo lepezom proizvoda koja obuhvata fiting i ostalu potrebnu opremu.
U naš proizvodno prodajni asortiman uvrstili smo i plastičnu ambalažu za maline i kupine.
Svoju poziciju na tržištu polako i pažljivo smo gradili, prateći svetske standarde, a sve kako bismo našim kupcima ponudili kvalitetne i funkcionalne proizvode koji im pružaju savremena rešenja, a koja istovremeno zadovoljavaju zahteve i standarde moderne izgradnje.
Cilj nam je da, kao i do sada, vrhunskom uslugom i kvalitetnim rešenjima odgovorimo na sve zahteve kupaca.