PROIZVODNJA


Preduzeće AFIX se bavi preradom plastičnih masa ekstrudiranjem i brizganjem.

Na linijama za ekstrudiranje i brizganje se u našoj fabrici preradi na hiljade tona PVC-a, polietilena i polipropilena na godišnjem nivou. Kod nas možete naći veliki izbor cevi i creva za vodu, kanalizaciju, navodnjavanje i zaštitu kablova, koje odgovaraju različitim zahtevima u pogledu ugradnje i održavanja. Naši proizvodi su napravljeni od vrhunskih materijala i izuzetnog su kvaliteta.

Iz široke palate ističemo prepoznatljive proizvode, sa preko 20 godina dugom tradicijom proizvodnje, kao što su PVC kanalizacione cevi, PE cevi za vodu, crevo za polivanje, itd.

Istovremeno, radimo na stalnom razvoju, unapređenju i proširenju proizvodnog asortimana, pa smo tako, prepoznajući potrebe i zahteve kupaca, prvi u Srbiji započeli proizvodnju creva za navodnjavanje kap po kap, na najsavremenijim mašinama i po svetskim standardima.
U naš proizvodno prodajni asortiman uvrstili smo i plastičnu ambalažu za maline, kupine i jagode.

Ulaganjem u savremene mašine i opremu, kao i stalnim razvojem novih tehnologija i novih proizvoda, danas proizvodni program našeg preduzeća čini široka paleta prizvoda vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju standarde i ispunjavaju i najstrožije zahteve različitih kupaca i tržišta.

Osim što naše proizvode distribuiramo na celoj teritoriji Srbije, takođe ih plasiramo i u bivše jugoslovenske republike – Makedoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, itd.

U projektu daljeg razvoja predviđeno je proširenje proizvodnog asortimana, usavršavanje tehnologije proizvodnje i nabavka novih savremenih proizvodnih linija.